1

Global reach, local touch

Over ons

Als specialist in wereldwijd logistiek maatwerk stelt Pavan Group de klant en zijn noden steeds centraal. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u en uw bedrijf met raad en daad bijstaan via op maat gemaakte logistieke oplossingen voor een steeds verder globaliserende economie. Wij stellen u steeds de meest prijsefficiënte logistieke oplossing voor, over alle landsgrenzen en tijdszones heen. Pavan Group is uw partner voor al uw zee- en luchtvracht, zowel voor vervoer van gekoelde producten als voor producten op normale omgevingstemperatuur. Wij zorgen ervoor voor dat uw goederen steeds stipt en correct op hun bestemming geraken.

Wij regelen niet alleen uw transport, maar staan u ook bij in de snelle en foutloze afwikkeling van alle (douane)formaliteiten conform de plaatselijke standaarden en regelgeving. Via ons wereldwijde netwerk van agenten bieden wij voor iedere bestemming de nodige lokale expertise, know-how en ondersteuning.

Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe wij een antwoord bieden op uw wereldwijde logistieke uitdagingen!

Geïnteresseerd om bij ons te werken? Neem gerust contact met ons op!

Wat we doen

Dry Containers

Een gestandaardiseerde metalen kist voor het transport van losse goederen. Kan via de weg, het water als per spoor worden vervoerd, zonder dat de goederen zelf hoeven te worden in- of uitgeladen.

LCL

Less-than-container load (LCL) zorgt ervoor dat je je goederen kunt transporteren, zonder dat je een hele container moet vullen.

Lucht

Vracht wordt vervoerd door de lucht in gespecialiseerde vrachtvliegtuigen. Luchtvracht is meestal de snelste wijze van vrachtvervoer over lange afstand.

Project Cargo

Project Cargo is een wordt gebruikt om nationale of internationale vervoer van grote, zware onderdelen te vervoeren van hoge waarde of die kritisch zijn voor het project waarvoor ze bestemd zijn.

Temp Controlled

Waardevolle, temperatuurgevoelige of gevaarlijke lading vereisen vaak het uiterste in betrouwbaarheid van het systeem.

Ro-Ro Cargo

Het is mogelijk allerlei rollende lading zoals auto's, busjes, vrachtwagens of specifieke soorten rollende transporten aan en van boord te rijden en te parkeren zodat een vlotte transport gegarandeerd is.

Contact

Diensten